Industrilackering för företag och privatpersoner

Vi på Milab i Degerfors AB arbetar med olika typer av industrilackering. Huvudsakligen arbetar vi mot företagskunder men även med privatkunder i behov av att lackera till exempel fasadplåtar, profiler, lastbilsdelar, hissdörrar, fälgar, utemöbler samt mycket annat.

Inom industrilackering lackeras olika produkter, främst inom tillverkningsindustrin. Industrilackering är ofta automatiserat men manuella metoder förekommer också. Två vanliga metoder inom lackering är våtlackering och pulverlackering, varav den sistnämnda är kärnan i vår verksamhet. Innan ytbehandling är det vanligt att göra någon form av blästring, vilket vi också erbjuder.

Milab strävar efter att kontinuerligt utveckla sina tjänster i enlighet med våra kunders behov och önskemål. För att kunna erbjuda er bästa möjliga resultat har vi valt att samarbeta med ledande leverantörer inom sina respektive områden.

Milab Industrilackering AB är ett industricenter och vår verksamhet sker i en lokalyta på 1200 kvadratmeter. Tack vare vår stora yta det oss mycket flexibla kring vårt arbete och de tjänster vi erbjuder.